Икономични градски доставки

Икономична доставка се изпълнява до края на следващия работен ден. Отнася се за пратки приети в рамките на целия работен ден до 17.30ч. Приемането на заявки за този вид услуга е до 17.00ч. За доставки в точно определен час (+/- 10 минути) се добавя Допълнителна услуга „Приоритетна доставка“.

Икономчната доставка е отлично решение за вашия онлайн магазин или местен бизнес. По този начин заявките събрани през деня биват обединявани и изпращани до получателя с една единствена пратка. Много заявки в една пратка – Икономична доставка.

Стандартни градски доставки

Стандартна доставка до края на работния ден. Важи за пратки приети от 9.00ч. до 14.00ч. Приемане на заявки до 13.30ч. За доставки в точно определен час (+/- 10 минути) се добавя Допълнителна услуга „Приоритетна доставка“. За събота доставка в рамките на работното време се тарифира като Експресна доставка.

Стандартната доставка сама по себеси е уникална куриерска услуга. Тази услуга е незаменима, особено за хората, които имат бизнес и нямат време да отидат до някой от своите партньори, за да им предадат лично нужните документи или предварително заявени артикули с търговска цел. Но услугата съвсем не е насочена само към бизнеса. Всеки може да се възползва от нея. Да изненада близък човек или приятел с повод или без. За нас това е Стандартна доставка.

Експресни градски доставки

Експресна доставка в рамките на 90 минути. Прилага се за пратки приети в рамките на работния ден до 16.00ч.

Крим Плюс е вид Експресна доставка директно от подател до получател по възможно най-бързия начин. Тарифирането на тази услуга е като към цената на Експресната доставка се добавя Допълнителна услуга "Приоритетна доставка".

Експресната доставка е много специфична услуга. Бърза, надежна, гарантирана. Краткият срок за изпълнение позволява изпращането на проби за анализ до различни специализирани лаборатории. Ако за превоза Ви е необходима хладилна чанта, може да я наемете от нас. Желанието на клиентите ни за куриерска услуга в рамките на града с минимален срок на доставка, породена от забързаното и натоварено ежедневие, ни задължи да предложим услугата КРИМ ПЛЮС. Крим плюс е услуга извършена в най- кратък период от време по оптимизиран маршрут ( подател – получател)

Ограничение за размери : дължина (до 2 метра) ширина (до 1 метър) и височина (до 1 метър)Заявка на куриер

Полезно

Градски услуги (само за Бургас) Тарифи за Градски услуги и международни услуги за пазаруване и доставка на стоки в PDF


Междуградски услуги Тарифи за Междуградски услуги


Контакти

Бургас 8000
Tелефони за връзка:
0700 17 020
0876 017 020
Е-поща: office@krimexpress.eu
или чрез контактната ни форма.