Международни услуги с Арамекс

Международни експресни услуги Крим Експрес ЕООД предлага на всички свои потребители международна експресна услуга извършваща се със съдействието на нашите партньори от Арамекс.
Арамекс е една от водещите световни компании за експресни куриерски и карго услуги. Тя предоставя на своите клиенти транспортни и логистични решения съобразени с техните изисквания. Доставките се извършват съгласно общите условия побликувани на www.aramex.bg.

Икономични доставки от Европа

Икономични доставки от Европа Крим Експрес ЕООД предлага на всички свои потребители икономични доставки от и от Европа, извършващи се със съдействието на нашите партньори от Арамекс. Дългогодишният опит на световния куриер, близките разстояния и европейските спогодби позволиха да се предложат икономични варианти за доставки в рамките на Европа.

Услугата се предлага за пратки до 30кг. Срокът за доставка е по-голям, цените са по-ниски, но качеството на услугата е гарантирано. Списък на Европейските страни и сроковете за доставка са побликувани в тарифа Икономична доставка в Европа.Заявка на куриер

Контакти

Бургас 8000
Tелефони за връзка:
0700 17 020
0876 017 020
Е-поща: office@krimexpress.eu
или чрез контактната ни форма.